Gala Studenților Originari din Republica Moldova – Reveniri Care Inspiră

Capture

În cadrul ediției din anul acesta a Galei Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM) apare o nouă rubrică în program intitulată “Reveniri care inspiră”. GSORM în parteneriat cu Forumul Absolvenților Reveniți  își propun să promoveze cele mai motivaționale istorii ale tinerilor absolvenți ai facultăților din străinatate care, revenind acasă, au reușit să creeze un impact remarcabil prin activitatea lor.

Înregistrarea pentru rubrica ”Reveniri care inspiră” din cadrul Galei Studenților Originari din Republica Moldova se desfășoară în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2015, prin intermediul formularului online.

Sunt eligibili și sunt încurajați să depună dosare tinerii originari din Republica Moldova, care au absolvit un program educațional superior, peste hotarele țării și care au revenit acasă după 1 ianuarie 2010.

Dosarul trebuie să conțină:

  • Curriculum Vitae.
  • Scrisoare de motivare (max. 4.000 caractere) care va include descrierea realizărilor solicitantului din perioada sa de post-revenire și impactul acestora (va fi considerat impactul de ordin divers, argumentarea și contextualizare adecvată fiind esențiale).
  • Scrisoare de referință din partea unei sau mai multor persoane care au beneficiat de impactul produs de activitatea solicitantului în perioada de post-revenire.

La sfârșitul perioadei de depunere a dosarelor, un juriu va conduce o serie de interviuri de cunoaștere și verificare în urma cărora vor fi decise istoriile care vor fi promovate publicului larg în cadrul Galei. Celelalte istorii motivaționale, rămase în afara mențiunii în cadrul concursului Gala Stundenților Originari din Republica Moldova, dar remarcate de juriu, vor fi promovate prin intermediul resurselor media ale Forumului Absolvenților Reveniți acasă și ale partenerilor acestuia.

În caz de necesitate ne puteți contact pe e-mail: office@far.md.

One thought on “Gala Studenților Originari din Republica Moldova – Reveniri Care Inspiră

Comments are closed.